Elbil lading – Effektivt og sikkert

Salget av mer miljøvennlige biler som elbiler og ladbare hybrider er økende. Dette setter fokus på hvordan disse skal lades. Lading av slike biler skal skje på en sikker og effektiv måte, og i henhold til gjeldende lover. Kvassheim Elektro AS tilbyr løsninger for både hjemmebruk og større anlegg.

Belysning

Belysning er en viktig del av hverdagen vår. I vår del av verden har vi bare noen få timers dagslys vinterstid.

Devismart - Smart Gulvvarme

Smarte funksjoner gir enestående komfort og redusert energiforbruk. Med den nye DEVIreg™ Smart og DEVIsmart™-appen kan du nyte enestående komfort og regulering av elektrisk gulvvarme.

Varme

Elektrisk varme er behagelig varme. Moderne panelovner er mer miljøvennlige, bruker mindre energi og gir bedre komfort enn tidligere. Ingen andre oppvarmingssystem er bedre på temperaturregulering og energiforbruk! Panelovner kan du også få i glass og kan fungere som designelementer på veggen.

Porttelefon

Med våre porttelefonsystem kan du både se og høre hvem som ringer på. Porttelefon-systemet har handsfree betjening og kan integreres med KNX-systemet. Når noen ringer på, kan bildet vises på et svarapparat eller på touchskjerm, PC, videoterminal med stor fargeskjerm eller mobil enhet

Hagerups vei 99, 5067 Bergen Telefon: 55982080 E-post: post@kvassheim-elektro.no